"Tko misli da nema vremena za vježbe, će prije ili kasnije imati vremena za bolest." - Edward Stanley

TRX BODY

TRX-BODY – suspenzijski trening  – Po čemu je  jedinstven?

TRX-body rekvizit oživljava novu metodologiju treninga, koja podrazumijeva treniranje različitih motoričkih sposobnosti. U isto vrijeme i razvija modernu trening filozofiju, nazvanu “Trening suspenzije“ (viseći trening). Ono što trening suspenzije čini jedinstvenom vrstom modernog vježbanja sistematička je objedinjenost najboljih vježbi i starih i novih, koje su okupljene, modificirane i oblikovane u jedinstvenu, spojenu cjelinu te se odnose na širok opseg jedinstvenih pokreta tijela.

Vježbanje na TRX-u upotrebljava silu gravitacije i pokret da bi proizvelo neuro-mišićne odgovore na promjene u položaju tijela. Koristeći TRX, pokreti integriraju snagu i ravnotežu u jedinstveni dinamički oblik koji opterećuje živčani sustav na visokoj razini i povećava efikasnost vježbanja. Prednost ovog rekvizita jest u tome što se može upotrijebiti bilo gdje i mogu ga koristiti vježbači različite razine treniranosti. TRX je izumio Randy Hetrick, bivši Navy SEAL koji je htio napraviti rekvizit koji se može lako prenositi i upotrijebiti na terenu.  Njegova ideja je sada pretvorena u milijunski posao i stvoren je revolucionarni fitness rekvizit

To je  suspenzijski trening je idealan za brzo stjecanje kondicije, efikasno skidanje potkožnog masnog tkiva i ono najvažnije – utječe na oblikovanje i učvršćivanje cijelog tijela, pogotovo kritičnih ženskih zona kao što su trbuh, bedra, bokovi i stražnjica. Trening na TRX-u je visoko dinamičan i svaki put jedan novi izazov.

TRX BODY – suspenzijski trening  – Kome je namijenjen?

Preporuča se jednako rekreativcima i sportašima, ženama i muškarcima, starijima, pa čak djeci i tinejđerima. U svakom trenutku svaki vježbač može povećati ili smanjiti intenzitet vježbanja. Te na taj način prilagoditi trening sebi i svojim mogućnostima za postizanje najboljih rezultata.

TRX SUSPENZIJSKI TRENING

PROČITAJTE NOVOSTI