BODY PILATES TEHNIKA

BODY PILATES TEHNIKA  je jedan novi inovativni program koji kombinira PILATES – YOGU I PLES – jedinstven način tjelovježbe koje djeluju na sve aspekte zdravstvenog fitnessa i tako daju jedan cjeloviti trening.

VIŠE O PILATES BODY TEHNICI

YOGA-SWING-GRAVITY TRENING

YOGA-SWING-GRAVITY trening je jedan novi inovativni program koji kombinira YOGA SWING – gravity rekvizit  i BODY PILATES TEHNIKA .

VIŠE O YOGA-SWING-GRAVITY TRENINGU

VEKTORSKI TRENING

Vektor je jednostavan rekvizit koji se sastoji od 5 traka zalijepljenih na pod, tvoreći tako smjerove kretanja. Razmak između svake trake je 45 stupnjeva, što  omogućava da jasno definirate svaki svoj pokret. Pet ljepljivih traka različitih boja postavljene su na 180, 90 i 45 stupnjeva vaš su prostor za vježbanje.

VIŠE O VEKTORSKOM TRENINGU

SLACKLINE BODY TEHNIKA

Slackline body trening je jedan novi inovativni program koji kombinira slackline i BODY PILATES TEHNIKA  – jedinstven način tjelovježbe koji djeluju primarno na ravnotežu i na miran um i tako  daju jedan drugačiji mentalno balansni trening.

VIŠE O SLACKLINE BODY TRENINGU

TRX BODY TEHNIKA

Trx body trening je jedan novi inovativni program koji kombinira trx – suspenzijski trening i BODY PILATES TEHNIKA  – prednosti ove kombinacije su podizanje snage i fleksibilnosti na višu razinu.

VIŠE O TRX BODY TRENINGU

BODY PILATES TEHNIKA

VJEŽBOM DO ZDRAVLJA, U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV JE DUH

NAVRATITE NA PRVI BESPLATNI TRENING

TANJA REBRAČA
TANJA REBRAČAOSOBNI TRENER
Rođena Zagrepčanka, 1981. godine upisala je i završila prirodoslovnu školu V.Preloga sa zvanjem kozmetičar.
Svoje je znanje upotpunila i potvrdila majstorskim ispitom u Obrtničkoj komori Grada Zagreba. 15- godišnje iskustvo u području wellnessa i kozmetike, početkom 2013 – godine upotpunila sam upisom i završetkom Kineziološkog učilišta Body tehnike (KUBT), kompleksnog obrazovnog programa za zvanje Body instruktora.
Program obuhvaća tehnike vježbanja bez rekvizita, s rekvizitima – švedske ljestve, štapovi, manžete, trake, gume, malih i velikih lopti, akupresurne rekvizite, balans rekvizite, spinning vježbe, pre/ post natal tečaj, rad s djecom, potpomognute vježbe i manipulacije u paru.

JAVITE NAM SE

BODY PILATES TEHNIKA

Kvalitetan balans između snage i fleksibilnosti je jedna od najbitnijih mogućnosti koju možete očekivati od funkcionalnog mišića.

PRIDRUŽITE NAM SE

“Ako bismo svakom pojedincu mogli odrediti odgovarajuću količinu hrane i vježbi, ni previše, ni premalo, pronašli bismo najsigurniji put do zdravlja.”

Hipokrat.

“Ne mislim da je bilo koji drugi kvalitet tako bitan za uspjeh bilo koje vrste, kao što je to kvalitet ustrajnosti. On nadilazi gotovo sve, čak i prirodu.”

John D. Rockefeller

“Snaga ne dolazi iz fizičkih kapaciteta. Ona dolazi iz nesalomljive volje.”

Mahatma Gandhi.